Écht leuke theedoeken vind je hier!

Leuke theedoeken van Hollandse Meesters

Of je nu op zoek bent naar een cadeautje voor een echte interieurfan, of je zelf die unieke accessoires zoekt om jouw interieur af te maken, leuke theedoeken kunnen net dat unieke detail zijn waarvan je misschien niet eens wist dat je ernaar op zoek was!

Inspiratie

Het is natuurlijk hardstikke zonde als je je theedoek (alleen) gebruikt om je vaat te drogen. 90% van de tijd hangt je theedoek maar te hangen. Waarom zou je er dan niet een leuke eyecatcher van maken? Door hem mooi op te hangen, kun je er ook van genieten wanneer je de theedoek niet gebruikt. En wanneer je je theedoek ophangt, gewoon voor de sier, dan blijft hij nog langer mooi ook!✨

Inspiratie nodig? We kregen deze super leuke manieren toegestuurd door klanten, en vonden als zelf toffe inspiratie op Pinterest. Laat je inspireren en zo hoef jij je theedoek nooit meer te verstoppen!

Handige manieren om je theedoek op te hangen

Vooral in kleinere keukens moet je gewoon een simpele manier hebben om je theedoek op te hangen. Maar ook in de grotere keukens zijn dit handige tips. Wil je de theedoek die je op Voor De Sier hebt niet gebruiken voor de vaat? Laat je inspireren om de theedoek die je wel dagelijks gebruikt ook op een leuke manier op teh angen. Op deze manier hangt de theedoek er niet als een natte krant bij, maar is het leuk om ernaar te kijken!

De theedoek, versiering of nuttig?

Wil je je theedoek gebruiken, maar mag hij er ook leuk bij hangen wanneer je hem niet nodig hebt of hij hangt te drogen? Laat je inspireren door deze leuke haken en wanddecoratie. Niemand zal ooit weten of je ze hebt hangen ter aankleding, of je er de afwas mee afdroogt! Tot dat je ze eens laat helpen 😉

Leuke theedoeken puur als versiering

Soms wil je gewoon iets leuks ergens hebben hangen, in je keuken of ergens anders. En de theedoeken die je echt gebruikt? Die verstop je wel ergens anders. Nou, zoals je hier kunt zien zijn er tig plekken te bedenken waar je je theedoek permanent wil ophangen of neerleggen om je huis net dat beetje extra op te fleuren. Je kunt hem zelfs op je balkon ophangen! Handig, want als hij nat wordt, gooi je hem zo in de wasmachine en is hij in no-time weer schoon!

Leuke theedoeken in de webshop

Geinspireerd? De aller leukste theedoeken zijn natuurlijk te koop bij Voor De Sier! Je kunt natuurlijk alleen je favoriete theedoeken kopen, maar wil je bijpassende theedoeken en/of keukendoeken? Daar hebben we ook allerlei sets voor in de aanbieding! Kijk snel verder.